Un gàngster ha quedat amb algú a la peixateria Lolita, però tot apunta que està al lloc equivocat

La nostra primera incursió en el món publicitari és l'espot que hem fet per a la onzena edició del Festival Internacional de Cinema de Catalunya, el FIC-CAT, un espot que es pot veure projectat a les principals sales de cinema de la cadena OCINE de tot Catalunya i, també, al canal de Youtube del FIC-CAT.

L'espot que hem fet per al FIC-CAT 2018 té una estètica totalment cinematogràfica, podríem dir que és cinema fet espot. Lluny de tenir un llenguatge publicitari, es tracta d'una petita pel·lícula, amb una història de cinema negre amb un punt d'humor, que juga amb la temàtica del FIC-CAT 2018, les localitzacions. Un gàngster ha quedat amb algú a la peixateria Lolita (això sembla indicar la seva anotació a la mà esquerra), però tot apunta que està al lloc equivocat.

Vam voler jugar amb els colors del FIC-CAT, el negre i el vermell, i alhora hem seguit una estètica que recorda l'estil de Frank Miller, però també hi són presents altres influències com les de Quentin Tarantino, Robert Rodríguez o els germans Coen.

L'objectiu de l'espot és arribar al màxim de públic possible, i atreure així concursants i espectadors per al FIC-CAT 2018, que se celebrarà del 4 al 18 de juny a Roda de Berà. Per això, vam voler fer un espot que cridés l'atenció de tot aquell qui el vegi.

Fitxa

  • Durada: 41 segons
  • Repartiment: Rafa Serrat, Lara Vacas, Azahara López, Antonieta Garriga, María Parés, Jordi Altet, Montse Serrano, Sergio González i Jordi Pujol
  • Realitzat per Toni Pinel i Cris Gambín amb la col·laboració de Jacint Espuny i Carlos Somolinos

Premsa

El FIC-CAT 2018 ja té el seu espot (notícia al Diari ARA)